Online support

Het kan zijn dat u een vraag heeft die lastig is om enkel telefonisch op te lossen. Daarom bieden wij u online support aan.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u ons toestaan om tijdelijk op uw computerscherm mee te kijken via een beveiligde verbinding. Op deze manier kunnen wij u helpen met vragen over het systeem, inloggen, uren-invoer, of bijvoorbeeld wanneer u iets niet kunt vinden. 

Uiteraard bepaalt u zelf of u via deze manier geholpen wilt worden.

Door op deze link te klikken downloadt u het programma  waarmee wij u direct kunnen helpen.

Hoe werkt de online support?        

Wanneer u onze Support-collega belt via 0342 - 401 209, dan kunnen wij u vragen om het bestand via bovenstaande link te downloaden. Na het opstarten van het programma kunt u onze Support-collega, indien online support gewenst is, vervolgens toestemming geven om met u mee te kijken. Hiervoor krijgt u voorafgaand een duidelijke melding op uw scherm te zien waarna u op ‘toestaan’ of ‘weigeren’ kunt klikken. Als u op ‘toestaan’ klikt dan kunnen wij u tijdelijk, zolang u dat toestaat, op afstand helpen.

U kunt de beveiligde verbinding op elk moment verbreken. Dit betekent dat het voor ons niet mogelijk is om met u mee te kijken wanneer u de sessie afsluit. Dit gebeurt overigens automatisch bij het sluiten van het programma of wanneer u of zodra onze Support-collega de verbinding verbreekt.

Online support