Waarom een portal?

Uw portal is een persoonlijke, beveiligde, digitale omgeving waarin uw persoonlijke documenten en de door u gewerkte uren en aanverwante zaken worden opgeslagen.

Om de portal voor u beschikbaar te maken is een aantal stappen noodzakelijk. U kunt dus niet zomaar inloggen. Welke stappen nodig zijn om u de eerste keer toegang tot uw portal te geven, leest u hier>

Bent u werkzaam via een uitzendbureau, dan ontvangt u de link naar uw persoonlijke portal, rechtstreeks via uw e-mail. Houd deze dus goed in de gaten! Weet u de juiste url van uw portal niet meer, belt u ons dan via 0342 - 401 209, wij helpen u graag!

Lees meer over de urenverwerking in de portal>

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Hoe kan ik me aanmelden voor de P-services portal?

Uw persoonlijke portal is een digitale, beveiligde omgeving. Om deze voor u beschikbaar te maken  zijn de volgende stappen noodzakelijk:

  1. U bent op sollicitatiegesprek geweest bij uw opdrachtgever. Daar heeft u al een kopie van uw legitimatiebewijs gemaakt en samen het document ondertekend dat het ID-bewijs is gecontroleerd op echtheid.
  2. Uw opdrachtgever stuurt u via zijn persoonlijke portal een uitnodiging om uw persoonlijke gegevens in te vullen, of uw opdrachtgever doet dit voor u.
  3. Krijgt u een uitnodiging om zelf uw persoonlijke gegevens in te vullen, dan ontvangt u deze in de vorm van een e-mailbericht met daarin een link naar een pagina waar u uw gegevens kunt invullen.
  4. Uw opdrachtgever vult de rest van de gegevens aan, zoals loon, functie en begin- en einddatum van het contract.
  5. Wanneer uw inschrijving door P-services is ontvangen, ontvangt u de login-gegevens voor uw persoonlijke portal. 
  6. Binnen één werkweek bellen wij om een kennismakingsgesprek te voeren waarin wij u vertellen wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast nemen we kort uw gegevens met u door. 
  7. Daarna ontvangt u uw arbeidsovereenkomst, document loonheffingskorting en de opdrachtbevestiging ter goedkeuring in de persoonlijke portal.
  8. Wanneer u bovenstaande documenten digitaal hebt goedgekeurd dan is uw contract met P-services bindend. 
  9. Vanaf dat moment vindt u in de persoonlijke portal uw persoonlijke documenten en loonstroken terug.

Wat is een portal?

De portal is uw persoonlijke, digitale omgeving waar u meerdere gegevens met betrekking tot uw dienstverband kunt vinden.

 

U kunt in de portal uw uren doorgeven, uw loonstroken terugvinden maar ook uw arbeidsovereenkomst inzien. Ook kunt u er de stand van uw reserveringen (verlof) bekijken. Uw uitzendingen kunt u inzien met de daarbij behorende einddatum. Alle communicatie die voor u bedoeld is, vindt u er eveneens terug.

Waarom is P-services mijn juridisch werkgever?

De organisatie waar u voor werkt, heeft besloten om het personeel onder te brengen bij P-services. Om de reden dat het zelf goed bijhouden van een personeelsadministratie een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid is.

 

Wij als P-services nemen daarbij het werkgeverschap in zijn geheel van uw opdrachtgever over. Onze collega's zijn op de hoogte van de juiste wet- en regelgeving als het gaat om arbeid. Zij zorgen ervoor dat voor u als werknemer alles goed geregeld is.

 

U krijgt dus waar u recht op heeft als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts.

 

Lees meer over hoe het werkt via P-services>

hoe werkt de portal van P-services?

De portal is uw persoonlijke digitale omgeving. De portal is eenvoudig in gebruik. Inloggen kunt u via de 'Inloggen-knop' geheel rechts bovenin op mijnp-services.nl.

 

U kunt niet zomaar toegang krijgen tot de portal. Dit verloopt via een aantal stappen. Bovendien heeft u logingegevens nodig om te kunnen inloggen.

 

Hulp nodig?

Uiteraard kunt u ons altijd bellen wanneer u vragen over de portal heeft. Onze Support-collega's zijn bereikbaar op 0342 - 401 209. Wij helpen u graag!

Hoe kan ik me aanmelden voor de P-services portal?

Dit kunt u niet zelf doen, uw opdrachtgever stuurt u via zijn persoonlijke portal een uitnodiging toe. Lees meer>

Hoe/waar moet ik inloggen?

Op mijnp-services.nl kunt u op iedere pagina geheel rechts bovenin inloggen in uw persoonlijke portal. Daarvoor heeft u uiteraard wel uw persoonlijke login-informatie nodig.