Wanneer uw werkzaamheden stoppen

Ingeval de werkzaamheden bij de opdrachtgever onverhoopt stoppen of wanneer uw contract afloopt, dan ontvangt u van ons een brief waarin wij u de einddatum van uw contract mededelen. Daarin vindt u ook informatie over hoe u contact op kunt nemen met het UWV.

Wij zorgen ervoor dat u uw opgebouwde reserveringen zo spoedig mogelijk krijgt uitbetaald en dat u uw loonstrook (in de portal) ontvangt. Aan het einde van de eerstvolgende februarimaand ontvangt u van ons uw jaaropgave.

Ingeval u via een uitzendbureau of detacheerbureau aan het werk bent dan kunt u het beste bij dat bureau navraag doen of er ander werk voor u beschikbaar is.

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Ik ben op zoek naar werk, wat kan P-services doen?

Wanneer u op dit moment (nog) werkzaam bent via een uitzendbureau/detacheringsbureau, neemt u dan altijd eerst contact met hen op om navraag te doen of zij ander werk voor u beschikbaar hebben.

 

P-services HR group biedt met uwbaan.nl de mogelijkheid tot het zoeken in ons brede vacature-aanbod in elke branche naar vervangend werk. U kunt er direct solliciteren op een voor u passende vacature. Lees meer over uwbaan.nl>

Ik zoek een baan

Met uwbaan.nl bieden wij u de mogelijkheid om te zoeken in ons brede vacature-aanbod. In welke branche u als werkzoekende ook aan de slag wilt, bij uwbaan.nl vindt u aanbod in alle branches. Op uwbaan.nl kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een fulltime- of parttime baan, een vakantiebaan, of wanneer u als weekendhulp of in een studentenbaan aan de slag wilt.

 

Snel en gemakkelijk zoeken

 

Uwbaan.nl is eenvoudig in gebruik: via de snelzoeker op de Home of op de vacaturepagina. Door het instellen van de filters maakt u een persoonlijke selectie van vacatures die op uw profiel aansluiten.

 

Kijk snel op www.uwbaan.nl.

Mijn contract loopt binnenkort af. Wanneer hoor ik of dat wordt verlengd?

Wanneer u een contract heeft van zes maanden of langer, dan hoort u uiterlijk een maand van tevoren of uw contract wordt verlengd. Is de looptijd van uw contract korter dan zes maanden? Overlegt u dan met uw opdrachtgever.

Mijn contract loopt af, maar ik ben ziek. Wat nu?

Ingeval u ziek bent terwijl uw contract afloopt, dan gaat u ziek uit dienst. Wanneer dit op u van toepassing is, dan informeren wij u schriftelijk over het vervolg. In dat geval wordt de begeleiding voortgezet door Uwarbo.