Collectiviteitskorting zorgverzekering

Medewerkers van P-services HR group kunnen gebruikmaken van de collectiviteitskorting voor de zorgverzekering.

P-services HR group heeft hiervoor contracten afgesloten met onderstaande zorgverzekeraars.

Zilveren Kruis Achmea

Vaste medewerkers van P-services HR group (contract voor onbepaalde tijd) die via Zilveren Kruis Achmea een zorgverzekering afsluiten ontvangen 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 7,5% collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsnaam: P-services HR group B.V.
Collectiviteitsnummer: 207081863

Medewerkers met een tijdelijk contract die via Zilveren Kruis Achmea een zorgverzekering afsluiten ontvangen 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 10% collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsnaam: P-services HR group B.V.
Collectiviteitsnummer: 207081306

Lees meer over Zilveren Kruis Achmea

Menzis

Medewerkers die via Menzis een zorgverzekering afsluiten ontvangen 6% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 9% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsnaam: P-services HR group B.V.
Collectiviteitsnummer: 47269

Lees meer over Menzis

De Friesland

Medewerkers die via De Friesland een zorgverzekering afsluiten ontvangen 8% collectiviteitskorting op de basisverzekering en 8% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen.

Bedrijfsnaam: P-services HR group B.V.
Collectiviteitsnummer: 352200

Lees meer over De Friesland

Uiteraard vindt een controle plaats op het gebruik van de collectiviteitskorting zoals hierboven vermeld. Ingeval iemand hiervan onrechtmatig gebruikmaakt, dan zorgt de verzekeraar automatisch voor een prijsaanpassing.

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Wat zijn de voordelen van werken via P-services voor mij?

Werken via P-services betekent voor u als werknemer dat u krijgt waar u recht op heeft, als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts. Deze zijn bij P-services HR group ondergebracht in onze Arbeidsvoorwaardenregeling die u van ons ontvangt in uw portal wanneer u een arbeidsovereenkomst met P-services aangaat.

 

Bovendien kunt u in aanmerking komen voor onze collectiviteitskorting en onze FiscFree-regeling waarmee u belastingvrij producten en diensten kunt aanschaffen.