Belastingvrij voordeel op producten en diensten

Als medewerker van P-services HR group kunt u profiteren van belastingvoordeel op de aanschaf van aantrekkelijke producten en abonnementen die wij u in samenwerking met FiscFree aanbieden. U heeft de keuze uit de volgende productgroepen:

  • fitnessabonnement;
  • fiets;
  • computer, tablet, mobiele telefonie;
  • weekendje weg;
  • cadeaubon Bol.com en Coolblue. 

Voorwaarden FiscFree

  • Voor het afsluiten van een fitnessabonnement dient u een arbeidsovereenkomst met P-services HR group te hebben met een duur van zes maanden of langer.
  • Voor alle andere producten geldt dat uw saldo reserveringen (vakantiegeld/vakantiedagen) voldoende moet zijn om een product te kunnen aanschaffen.
  • Eventueel is uw aankoop te verrekenen met uw bruto salaris.

Valt u in de belastingschaal van 42%, dan kan koopt u deze producten voor 58% netto!

Account aanmaken en aanschaf product/abonnement

Het aanmaken van een Fiscfree-account gaat gemakkelijk en snel. Klik onderaan deze pagina op Aanmelden voor Fiscfree. Vul uw e-mailadres in en klik daarna op 'Account aanmaken'. Zodra u dat heeft gedaan en ingelogd bent, kunt u uw keuze maken voor een product of abonnement.

Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze HR consulenten via 0342 - 401 209.

Profiteer van belastingvrij voordeel via P-services HR group en Fiscfree

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Welke belastingvrije voordelen kent P-services?

P-services biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van belastingvrije voordelen. In de online omgeving kunt u vinden wat de spelregels zijn.

Wat is FiscFree?

Via Fiscfree bieden wij u belastingvrije voordelen op diverse producten en diensten. Lees meer over Fiscfree>

Wat zijn de voordelen van werken via P-services voor mij?

Werken via P-services betekent voor u als werknemer dat u krijgt waar u recht op heeft, als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts. Deze zijn bij P-services HR group ondergebracht in onze Arbeidsvoorwaardenregeling die u van ons ontvangt in uw portal wanneer u een arbeidsovereenkomst met P-services aangaat.

 

Bovendien kunt u in aanmerking komen voor onze collectiviteitskorting en onze FiscFree-regeling waarmee u belastingvrij producten en diensten kunt aanschaffen.