Wie is het uitzendbureau?

Een uitzendbureau (intermediair) verzorgt de werving en selectie van kandidaten wanneer er een vacature is. Bent u via een uitzendbureau aan uw baan gekomen, dan gaat u via P-services bij de opdrachtgever aan het werk. Ook voor u geldt de informatie zoals die op mijnp-services.nl staat vermeld.

We spreken van een vierhoeksverhouding aangezien P-services, het uitzendbureau, de opdrachtgever en u als werknemer met z’n vieren met elkaar in verbinding staan.

P-services is ook wanneer u via tussenkomst van een uitzendbureau aan het werk gaat, uw juridisch werkgever. Wij sluiten met u uw arbeidsovereenkomst en zijn verantwoordelijk voor de uitbetaling van uw loon, uw vakantiedagen en tevens verantwoordelijk voor u bij ziekte.

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Wat moet ik weten als ik via een uitzendbureau aan het werk ga?

Wanneer u via een uitzend- of wervings- & selectiebureau aan het werk gaat bij de opdrachtgever dan is het van belang dat u weet dat u met meerdere partijen, vier in dit geval, een samenwerking aangaat:

 

u, als werknemer;

de organisatie waar u aan het werk gaat, de opdrachtgever;

het uitzendbureau, ook wel intermediair genoemd, die de werving en selectie van u als werknemer verzorgt;.

wij, P-services, als uw juridisch werkgever.

 

Er is in dit geval sprake van een vierhoeksverhouding.

P-services wordt/is uw juridisch werkgever. Wij sluiten met u uw arbeidsovereenkomst en zijn verantwoordelijk voor de uitbetaling van uw loon, uw vakantiedagen en tevens verantwoordelijk voor u bij ziekte.