Wat doet P-services?

Het bedrijf waar u aan het werk bent/gaat, heeft de  verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen gegeven aan P-services. Dat betekent dat u als medewerker in dienst komt van P-services.

P-services zorgt ervoor dat u uw salaris ontvangt, maar is ook verantwoordelijk voor uw pensioen, verlof, mogelijkheden tot scholing en informeert u over uw rechten en plichten wanneer u ziek of arbeidsongeschikt bent.

Bij P-services HR group zijn wij op de hoogte van de juiste wet- en regelgeving als het gaat om arbeid. Dat betekent voor u dat u ervan verzekerd kunt zijn dat wij de regelgeving in uw belang en correct toepassen.

Lees meer over P-services als juridisch werkgever>

Lees meer over P-services HR group als organisatie>

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Waarom ga ik werken via P-services?

De organisatie waar u voor werkt, heeft besloten om het personeel onder te brengen bij P-services. Vaak kiest een werkgever daarvoor omdat het zelf goed bijhouden van een personeelsadministratie een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid is. Als het gaat om arbeid dan zijn namelijk tal van regels en wetgeving van toepassing.

 

Wij als P-services nemen daarbij het werkgeverschap in zijn geheel van uw opdrachtgever over. Onze collega's zijn op de hoogte van de juiste wet- en regelgeving als het gaat om arbeid. Zij zorgen ervoor dat voor u als werknemer alles goed geregeld is.

 

U krijgt dus waar u recht op heeft als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts wanneer u via P-services aan het werk gaat.

Hoe werkt het via P-services?

Wanneer u via P-services aan het werk gaat dan krijgt u te maken met de organisatie waar u uw dagelijkse werkzaamheden verricht, oftewel de opdrachtgever. Daarnaast staat u in contact met ons, P-services. Wij zijn uw juridisch werkgever en zijn verantwoordelijk voor uw arbeidsovereenkomst, uw salaris, uw verlof, pensioen en zijn verantwoordelijk voor u bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

 

Kijkt u vooral ons korte, informatieve filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het werkt wanneer u via P-services aan het werk gaat.

 

We spreken vanwege de drie partijen die met elkaar in verbinding staan van een driehoeksverhouding. Bent u via een wervings- en selectiebureau of uitzendbureau aan uw baan gekomen, dan spreken we van een vierhoeksverhouding.

Wat is P-services?

P-services HR group, kortweg P-services, is een organisatie die gespecialiseerd is in personeelsdienstverlening.

 

Wij leveren onze diensten aan veel verschillende opdrachtgevers en zijn werkzaam in alle denkbare branches. Onze opdrachtgevers zijn werkgevers, bedrijven, organisaties, stichtingen en (sport)clubs die ervoor kiezen om alles wat te maken heeft met personeel uit te besteden. Dit om de reden dat het hebben van personeel en alles wat daarbij hoort qua regelgeving en wetgeving behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend is.

 

P-services heeft alle kennis en ervaring in huis om dat op een goede en efficiënte manier voor die opdrachtgevers te doen.

Waarom is P-services mijn juridisch werkgever?

De organisatie waar u voor werkt, heeft besloten om het personeel onder te brengen bij P-services. Om de reden dat het zelf goed bijhouden van een personeelsadministratie een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid is.

 

Wij als P-services nemen daarbij het werkgeverschap in zijn geheel van uw opdrachtgever over. Onze collega's zijn op de hoogte van de juiste wet- en regelgeving als het gaat om arbeid. Zij zorgen ervoor dat voor u als werknemer alles goed geregeld is.

 

U krijgt dus waar u recht op heeft als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts.

 

Lees meer over hoe het werkt via P-services>