P-services als juridisch werkgever

Aangezien alle administratieve en juridische zaken die met uw dienstverband te maken hebben bij ons zijn ondergebracht, zijn wij juridisch gezien uw werkgever. Wij zijn verantwoordelijk voor u.

Als medewerker van P-services bent u werkzaam bij een opdrachtgever. Lees meer over de rol van de opdrachtgever>

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Wat is het verschil tussen de portal en mijnp-services.nl?

De portal is uw persoonlijke, beveiligde (digitale) omgeving waarin alles over uw eigen dienstverband in terug te vinden is. Dus over uw uren, uw verlof, uw pensioen etc.

 

Op mijnp-services.nl vindt u algemene informatie terug over uw dienstverband via P-services. Voor alle vragen die u kunt hebben over hoe zaken via P-services geregeld zijn, kunt u op mijnp-services.nl terecht.

Waarom is P-services mijn juridisch werkgever?

De organisatie waar u voor werkt, heeft besloten om het personeel onder te brengen bij P-services. Om de reden dat het zelf goed bijhouden van een personeelsadministratie een tijdrovende en ingewikkelde bezigheid is.

 

Wij als P-services nemen daarbij het werkgeverschap in zijn geheel van uw opdrachtgever over. Onze collega's zijn op de hoogte van de juiste wet- en regelgeving als het gaat om arbeid. Zij zorgen ervoor dat voor u als werknemer alles goed geregeld is.

 

U krijgt dus waar u recht op heeft als het gaat om uw salaris, pensioen, aantal vakantiedagen enzovoorts.

 

Lees meer over hoe het werkt via P-services>