Welkom bij P-services!

Gefeliciteerd met uw (nieuwe) baan! Daarmee heten wij u tevens van harte welkom bij P-services.

Op deze website krijgt u uitgebreid uitgelegd met wie u te maken krijgt in uw werksituatie. Bovendien vragen wij u om aandachtig onze belangrijke informatie door te nemen. Zo komt u als u aan het werk bent, niet voor verrassingen te staan.

Tip: kijkt u vooral het filmpje op deze pagina, daarin krijgt u kort en goed uitgelegd hoe het werkt via P-services!

Persoonlijke portal
Wanneer u gaat werken via P-services dan gaat u ook gebruikmaken van uw persoonlijke portal. In die beveiligde, online omgeving vindt u al uw persoonlijke documenten met betrekking tot uw dienstverband. Denk aan uw arbeidsovereenkomst, uw gewerkte uren, declaraties, loonstroken, jaaropgaaf etc.

Raadpleeg regelmatig mijnp-services.nl!
Wij willen u niet meteen overstelpen met teveel aan informatie. Op deze website, mijnp-services.nl, heeft u altijd en overal toegang tot alles wat met werken via P-services te maken heeft. Wij informeren u op de Home altijd in de vorm van Berichten over belangrijke zaken, bijvoorbeeld wanneer uw salaris wordt overgemaakt. Kijkt u dus vooral regelmatig op deze website, zo blijft u snel en gemakkelijk op de hoogte van waar u als medewerker op kunt rekenen.

Tip: stel mijnp-services.nl in als Favoriet op uw pc, laptop en/of mobiel, daarmee kunt u deze website laten onthouden voor Internet Explorer. Doe dat door op de site achtereenvolgens op de knop Favorieten (het sterretje) te klikken, Aan favorieten toevoegen en op Toevoegen te klikken.

Wij wensen u een prettig dienstverband toe!