Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u snel antwoord op uw persoonlijke vraag? Wij helpen u graag!

Bereikbaarheid P-services

P-services is op maandag tot en met donderdag van 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-16.30 bereikbaar op 0342 - 401 209 of maak gebruik van de chatfunctie rechts onderin.

Op feestdagen of bijzondere dagen kan onze bereikbaarheid wijzigen. Daarvan stellen wij u vroegtijdig op de hoogte via het Berichtenscherm op de home.

Uw vraag via e-mail aan ons stellen

Uiteraard kunt u uw vraag ook per e-mail aan ons stellen. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk van een antwoord via e-mail te voorzien. Wanneer u in uw e-mailbericht ook uw telefoonnummer vermeldt dan kunnen wij u uiteraard ook terugbellen.

Belangrijk: onderstaande is niet bedoeld om uw ziekmelding door te geven. Dit kunt u doen via uw persoonlijke portal of telefonisch via 034 – 411 322. Als u zich via de portal ziekmeldt, wordt u diezelfde dag gebeld door een casemanager van Uwarbo. Pas na persoonlijk contact met een casemanager zal uw ziekmelding verwerkt worden. 

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen bij dit onderwerp

Wat is P-services?

P-services HR group, kortweg P-services, is een organisatie die gespecialiseerd is in personeelsdienstverlening.

 

Wij leveren onze diensten aan veel verschillende opdrachtgevers en zijn werkzaam in alle denkbare branches. Onze opdrachtgevers zijn werkgevers, bedrijven, organisaties, stichtingen en (sport)clubs die ervoor kiezen om alles wat te maken heeft met personeel uit te besteden. Dit om de reden dat het hebben van personeel en alles wat daarbij hoort qua regelgeving en wetgeving behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend is.

 

P-services heeft alle kennis en ervaring in huis om dat op een goede en efficiënte manier voor die opdrachtgevers te doen.

Wat betekent de naam P-services?

De P in P-services, volledige naam P-services HR group, staat voor onze personeelsdienstverlening. De P staat bovendien voor pay; het Engelse woord voor betalen. Wij betalen als juridisch werkgever wekelijks/vierwekelijks uw salaris.

Hoe, waar en wanneer kan ik P-services bereiken?

P-services beschikt over meerdere vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Daar is ook onze Support-afdeling ondergebracht waarmee u contact kunt opnemen wanneer u vragen heeft. Meer informatie over onze bereikbaarheid vindt u op de pagina Contact.